BOEK “HELP IK (MIJN KIND) WIL BEROEMD WORDEN”

Madelief Blanken, eigenaar Jut&Jul Casting, heeft de handen ineen geslagen met Mark van Haasteren (kinderregisseur en coach bij musicalproducties). Zij hebben samen het boek “Help! Ik (mijn kind) wil beroemd worden” geschreven.

Misschien heb je ooit eens in een professionele productie gespeeld. Of zou je heel graag in een professionele productie willen spelen. Kijk je met grote ogen naar de kinderen Von Trapp uit “The Sound of Music” of naar de hoofdrolspelers in “Harry Poter”? Dan is dit boek iets voor jou!

Tegelijkertijd is dit boek ook zeer geschikt voor u als ouder. Want u bent degene die uw kind moet inschrijven bij een castingbureau, nieuwe foto’s moet aanleveren, uw kind naar een casting moet rijden en moet steunen wanneer een kind wel of niet door is. In het boek proberen wij duidelijkheid te verschaffen en uit te leggen hoe de wereld van de ogenschijnlijke glitter en glamour in elkaar steekt.

In dit boek wordt uitgelegd wat je tegen kan komen als kind wanneer je zou willen meespelen in een tv-, film- of musicalproductie. We geven antwoord op de vragen als “wanneer is een castingbureau of project betrouwbaar”, “hoe verloopt een casting”, “wie is wie tijdens een castingproces”, “wat wordt er van je verwacht als je bent uitgekozen”, “wat is de rol van ouders in een casting en productie proces” en “hoe zit het met de kinderarbeidsinspectie”.

Naast dit alles zit het boek vol leuke tips, quotes, mooie illustraties en interviews met bekende (oud) kindsterren zoals Willem Voogd (Mees Kees), Vajèn van den Bosch (SpangaS, Grease), Anne Rats (Otje), Danny de Munk (Ciske de Rat), filmproducenten Kaja Wolffers en Burny Bos en nog vele anderen.

Dit is een must have wanneer je ingeschreven bij ons staat of je nog wilt inschrijven.

Veel leesplezier!