VOOR REGISSEUR EN PRODUCENT

Op zoek naar talentvolle kinderen of jongeren voor je nieuwe filmproject, serie of commercial?

 

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij casten kinderen en jongeren voor hoofd- en bijrollen (geen figuratie) tot 20 jaar. Wanneer je bij ons cast kan je ervan uit gaan dat er heldere en duidelijke communicatie is. Vanuit daar willen wij in goed overleg te werk gaan. Efficiënt te werk gaan daar houden wij van!


Helaas wordt kindercasting soms als lastig beschouwd, maar zo zien wij dat niet! Spelenderwijs tijdens een casting met de kinderen aan de slag gaan en verrast worden door nieuw talent is elke keer weer mooi en inspirerend om mee te maken.

 

Madelief Blanken en haar assistenten zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ouders met een leuk kind aanspreken op straat of in de trein en die later op casting zien gebeurt vaak. Maar natuurlijk beschikken wij ook over een groot bestand met kinderen variërend van onervaren tot zeer ervaren. Wij proberen met de regisseur en producent mee te denken en willen er alles voor doen om het perfecte kind bij de rol te vinden. Daar ben je immers een castingbureau voor.

 

Naast het organiseren en het afnemen van castings nemen wij ook de zorg van de kinderbegeleiding op de set op ons. Dit is fijn voor het kind en de ouders, maar ook voor een regisseur. Die heeft over het algemeen wel meer aan zijn hoofd op een drukke draaidag. De ene regisseur vindt het fijn dat er van te voren scènes worden doorgenomen met de kinderen, de andere regisseur wil dat meer zelf in de hand hebben. Een kinderbegeleider zorgt er voor dat het kind zich op zijn gemak voelt tijdens en tussen het draaien. Het zijn en blijven kinderen, daar willen wij als castingbureau goed voor zorgen.

 

Ben je nu op zoek naar een kind of wil je eens kennis met ons maken? 
Mail ons dan naar info@jutenjulcasting.nl of bel 06-42254469.